۱۳۹۱ مرداد ۲۶, پنجشنبه

فایننشیال : آماده سازی برای جنگ... ایران در حالت آماده باش بالا


Iran hær blev placeret i en tilstand af alarmberedskab. "Iran er klar til enhver udfordring eller eskalerende spændinger omkring ham. Hvis nogen af ​​de vestlige lande ville vove at angribe Iran vil bruge sin militære styrke og magt vil være langt højere end forventet fra den. Det blev besluttet på én gang under en ordning med høj alarm, "den officielle tv rapporteret fra Teheran Fars TV, citeret af russiske nyhedsbureau Rosbalt.
bevægelse kommer efter de sidste par dage har Israel gjort en masse udsagn om et muligt angreb mod Irans atomanlæg.
Den 10. august, sagde den israelske premierminister Benjamin Netanyahu og forsvarsminister Ehud Barak, at han ønskede et angreb mod iranske nukleare mål i efteråret, men de ikke kan finde den nødvendige støtte fra landets militære kommando og intelligens.
Israels forsvarsminister erkendte, at Iran ikke vil efterlade ubesvaret et muligt angreb, bl.a. ved at handle gennem fundamentalistiske Hizbollah bevægelse i Libanon, som har mindst tusind missiler. Hver Jøde konflikt vil koste staten NIS 1500 millioner (375 millioner kroner) blev beregnet embedsmænd i Tel Aviv. Men Barak mener, at Israel vil være i stand til at håndtere situationen, og ikke blive en paria i øjnene af det internationale samfund, baseret på yderligere forhandlinger og sanktioner i løsningen iranske atomspørgsmål.
Til gengæld mener den israelske premierminister, at den nuværende administration i Washington, på trods af alle forsikringer, vil Iran ikke stopper i tide på vej til at udstyre med atomvåben. Netanyahu og Barak bøjede sig som et angreb på Irans atomanlæg, der skal gennemføres op til præsidentvalget i november i USA.
"Netanyahu og Barak mener, at den betalte pris for angrebet vil blive opvejet af det faktum, at Irans atomprogram vil blive skubbet tilbage, mens Israels militære ledelse har en mening omvendt", skriver Yediot Ahronot.
Modstandere af øjeblikkelig militær aktion mod Iran er stabschef, Benny Gantz, chef for Air Force Amir Eshel, direktør for Mossad, Tamir Pardo, chef for militære efterretninger Aviv Kohavi, og præsident Shimon Peres, som generelt har magt repræsentation, men har stor personlig prestige hjemme og i udlandet. (Realitatea.net)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر