۱۳۹۱ فروردین ۱۵, سه‌شنبه

وزیر اسرائیل روز سه شنبه گفت، درست است که تحریم ها به اقتصاد ایران آسیب زده و تاثیراتی هم داشته، اما هنوز کافی و در حدی نیست

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز سه شنبه گفت، درست است که تحریم ها به اقتصاد ایران آسیب زده و تاثیراتی هم داشته، اما هنوز کافی و در حدی نیست که جلوی برنامه اتمی ایران را بگیرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، آقای نتانیاهو در کنفرانسی خبری و برای یادبود سومین سال تشکیل دولت راستگرای خود گفت: «دولت ایران با مشکلات و دشواری های اقتصادی روبرو شده ولی در حدی نیست که عقب نشینی کند و حتی به اندازه یک میلیمتر هم از برنامه اتمی دست نکشیده است.»
وی افزود: «آیا این مشکلات و دشواری ها که برای دولت حاکم در تهران به وجود آمده، برنامه اتمی آن ها را متوقف خواهد کرد؟ زمان نشان خواهد داد. نمی توانم بگویم چنین چیزی روی خواهد داد. این را میدانم که مسائل و دردسرهایی برای آن ها درست شده ولی این که تغییری ایجاد کند، هنوز به دست نیامده است.»
آقای نتانیاهو در این مورد که تصمیم دولت اسرائیل چه خواهد بود، به نکته ای اشاره نکرده است. دولت راستگرای اسرائیل در هفته های اخیر بر اقدام نظامی علیه ایران تاکید کرده و گفته تا دیر نشده، باید جلوی برنامه اتمی جمهوری اسلامی ایران را گرفت.
آمریکا تاکید کرده هیچ راه حلی را در مورد برنامه اتمی ایران کنار نگذاشته ولی در حال حاضر روی دیپلماسی متمرکز است. اسرائیل گفته در صورتی که لازم ببیند، به تنهایی اقدام خواهد کرد. ایران به تهدیدهای مطرح شده از سوی اسرائیل واکنش نشان داده و گفته به هرگونه تخاصم، پاسخ خواهد داد.
شورای امنیت سازمان ملل تاکنون طی چهار قطعنامه تحریمی از ایران خواسته فعالیت های مرتبط با غنی سازی اورانیوم را به حال تعلیق درآورده و صحت صلح آمیز بودن فعالیت های اتمی خود را به آژانس بین المللی انرژی اتمی ثابت کند.
ایران می گوید برنامه اتمی را برای اهداف صلح آمیز دنبال می کند. تهران همچنین قطعنامه های شورای امنیت را رد کرده و فعالیت های مرتبط با غنی سازی اورانیوم را گسترش داده است.
اسرائیل «خطر ایران اتمی» را با خطرهایی که یهودیان با آن روبرو بوده اند مقایسه کرده و گفته است: «هفتاد یا هشتاد سال پیش، یهودیان و در زمان هالوکاست نازی ها، نه نیروهای نظامی و نه توان دیپلماسی داشتند. اما حالا این ابزار را در اختیار داریم و با هرگونه تخاصم مرگبار دشمنان مقابله خواهیم کرد

آفرین بر همه کسانی که مثل بختک افتاده اند روی ثروت مملکت

تصویر هموطنی که در سطل زباله به دنبال غذا میگردد. - آفرین بر نمایندگان مجلس - آفرین بر آقایون وزرا - آفرین به همه مسئولین - آفرین بر همه کسانی که مثل بختک افتاده اند روی ثروت ایران

مجید علوی از فرماندهان «واحد ۴۰۰» نیروی قدس، کیست

با سعود بحرانهای رژیم و چشم انداز قیام‌های مردم ایران، ولی فقیه باز هم چاره‌ای جز صدور تروریسم و کوبیدن بّر طبل جنگ ندیده است. این روزها اخبار عملیات‌های تروریستی بخش خارجی‌ سپاه پاسداران، نیروی تروریستی قدس، در رسانه‌های جهان بسیار دیده میشود. ولی‌ پیش از اینکه جهان با بربریت این رژیم آشنا شود، مردم ایران سالهاست که به خوبی پی‌ به ماهیت این عناصر برده اند. آخرین خبر از اعمال این جانیان، خبریست از ترکیه. واحد ۴۰۰ نیروی تروریستی قدس، آماده حملات‌هایی‌ میشود که قربانی اکثر آنها، مردم بی‌ دفاع و بی‌ گناه هستند.  با مجید علوی، یکی‌ از فرماندهان این گروه آشنا شوید: 
رسانه خبری در ۱۱  فروردین ۱۳۹۱ به نقل از منابع اطلاعاتی خبر دادند که «واحد ۴۰۰» نیروی قدس سپاه پاسداران رژیم آخوندی در ترکیه قصد انجام حمله تروریستی علیه اهداف غربی، اسرائیلی و یهودی را دارند.  «واحد ۴۰۰» نیروی قدس سپاه در چند ماه اخیر عملیات تروریستی مهمی را تدارک دیده و قصد دارد «خیلی زود» نقشه خود را به اجرا بگذارد. نیروهای اطلاعاتی ترکیه در پی دستگیری و بازداشت اعضای این شبکه تروریستی هستند. «واحد ۴۰۰» نیروی قدس عملیات تروریستی در خارج از ایران را طراحی کرده، به اجرا می‌گذارد و از شبه‌نظامیان خارجی پشتیبانی می‌کند.منابع اطلاعاتی از حامد عبداللهی و مجید علوی، از معاونان سابق وزیر اطلاعات ایران، به عنوان فرماندهان «واحد ۴۰۰» نام برده اند. این منابع همچنین گفته‌اند که «واحد ۴۰۰» قصد عملیات تروریستی در چند کشور اروپایی را نیز دارد.
نام حامد عبداللهی در طرح ترور سفیر عربستان در واشنگتن که در مهرماه ۱۳۹۰ قبل از اجرا کشف شد، مطرح شد. و آمریکا و انگلستان بعداز کشف طرح این ترور حامد عبداللهی ، عبدالرضا شهلایی و علی غلام شکوری، و  منصور ارباب سیار از دست اندرکاران این ترح تروریست بهمراه سرلشگر پاسدار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس در لیست تروریستی قرار دادند
مجید علوی کیست؟
• مجید علوی از ماموران و بازجویان قدیمی وزارت اطلاعات است
• مجید علوی از ماموران وزارت اطلاعات در حوزه خارج از کشور، بوده و  هشت سال در کشورهای سودان و عربستان سعودی در لباس مامور مخفی وزارت اطلاعات ماموریت داشته است. بدلیل لو رفتنش از سودان اخراج میشود و به تهران بازمیگردد.
• مجید علوی در دور وزارت، علی فلاحیان (ریاست جمهوری رفسنجانی) مدیرکل کشورهای عربی معاونت خارجی وزارت اطلاعات بود. که معاونت خارجی وزارت اطلاعات در آن دوره آخوند مصطفی پور محمدی بود. یکی از مسئولیت های این مدیریت، در ارتباط با جهاد اسلامی فلسطین و حزب الله بود.
• با افشای قتل های زنجیره ای در سال ۱۳۷۸ مصطفی پورمحمدی که در قتل ها مستقیم دست داشت بهمراه تعدادی در وزارت اطلاعات به حاشیه رفتند که تحت ریاست آخوند علی اصغر حجازی دفتر ویژه خامنه ای اطلاعات موازی را شکل دادند.
• مجید علوی از افراد و شریک تجاری نزدیک به به آخوند علی اصغر حجازی رئیس دفتر ویژه خامنه ای بوده است.
• با ریاست جمهوری شدن احمدی نژاد در سال ۱۳۸۴ که وزیر اطلاعاتش محسنی اژه ای شد، به سفارش آخوند حجازی مجید علوی معاون اطلاعات خارجی شد
• احمدی نژاد در ۳ مرداد ۸۸ محسن اژه ای وزیر اطلاعاتش را بدلیل مخالفت او با مشائی و نحوه سرکوب قیام از کار برکنار کرد (حتی تحمل نکرد که در آخر مرداد ۸۸ بطور طبیعی که کابینه را تشکیل میدهد وزیر اطلاعات را هم عوض کند) و  مجید علوی را در ۶ مرداد ۱۳۸۸ قائم مقام وزارت اطلاعات کرد.
متن حکم احمدی نژاد
بسمه تعالی
جناب آقای مجید علوی
سلام علیکم
با عنایت به تعهد، شایستگی و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «قائم مقام وزارت اطلاعات» منصوب می‌شوید.
لازم است تا تعیین وزیر و اخذ رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی با نظارت بر کار معاونین و مدیران وزارتخانه نسبت به تمشیت امور وزارتخانه و ارائه گزارش به اینجانب اقدام نمایید.
امیدوارم که در عین هماهنگی و همکاری با هیات وزیران و انجام وظایف قانونی محوله در تحقق اهداف نظام اسلامی موفق و موید باشید.
محمود احمدی نژاد
• وزارت اطلاعات، نیروی قدس و سازمان اطلاعات سپاه در دفتر ویژه خامنه ای (که به آن عملیات ویژه هم گفته میشود) به ریاست آخوند حجازی هماهنگ میشود. که این ستاد طرح های امنیتی و تروریستی را دنبال میکند. در اوائل ۱۳۹۰ دفتر ویژه خامنه ای که تصمیم گرفت طرح های تروریستی فعال کند، مجید علوی از وزارت اطلاعات به سپاه قدس منتقل شد و (با آشنائی که در خارج کشور و بویژه کشورهای عربی) مسئولیت هماهنگی با حزب‌الله، حماس و سازمان جهاد اسلامی را به عهده گرفت. مسئولیت عملیات در حوزه جنوب شرقی آسیا و اقیانوسیه هم از دیگر مسئولیت‌های اوست
• مجید علوی در ترورهای تایلند
در ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ چند بمب در بانکوک، پایتخت تایلند، منفجر شد. در این حادثه یکی از بمب‌گذاران که شهروند ایران است دو پای خود را از دست داد و چند نفر دیگر مجروح شدند. تروریستها، سعید مرادی پس از انفجار برنامه‌ریزی نشده بمبی که در دست داشت، دو پای خود را از دست داد. محمد خزایی که ۴۲ ساله ، هنگام تلاش برای خروج از تایلند، در فرودگاه دستگیر شد. متهم دیگر مسعود صداقت‌زاده ۳۱ ساله است که توانست در روز حادثه به مالزی بگریزد اما هنگامی که قصد سوار شدن به هواپیمایی به مقصد تهران را داشت، دستگیر شد. نفر چهارم مهرداد مدنی نام دارد که عصر روز یکشنبه (۲۶ فوریه/۷ اسفند) و پس از تجسس اتاقش توسط پلیس دستگیر شده است. پلیس نام وی را پس از بررسی سیم کارت تلفن همراه دو متهم دیگر پرونده بمب‌گذاری در بانکوک، سعید مرادی و محمد خزایی به دست آورده است
در تحقیقات بعدی پلیس  امنیتی تایلند شمار متهمان ایرانی بمب‌گذاری بانکوک هفت نفر اعلام کرد. و همچنین اعلام کرد که در  روز ۱۹ ژانویه فرد ایرانی با نام مستعار حسین تهرانی وارد بانکوک می‌شود. محافل امنیتی متوجه می‌شوند که این فرد کسی نیست جز مجید علوی، چهره آشنا و بلندپایه وزارت اطلاعات ایران که مدت‌ها در این وزارتخانه مسئولیت جهان عرب را به عهده داشته است. علوی چند روز پس از ورود به بانکوک در روز ۱۹ ژانویه دوباره تایلند را ترک می‌کند. اما همین ورود و خروج محافل امنیتی را نگران می‌کند که احتمالا سوءقصدی در شرف انجام است

جلوگیری از صدور «سرم ویژه اعتراف‌گیری» به ایران

دویچه وله: گمرک آلمان در بن از صادرات ۵/ ۲ کیلو داروی اعتراف‌گیری "تیوپنتال" به ایران جلوگیری کرد. این محموله که تحت عنوان دارو راهی ایران می‌شد، از جمله می‌تواند در بازجویی و اعتراف‌گیری مورد استفاده قرار گیرد.
اداره‌ی مرکزی گمرک در شهر کلن اعلام کرد که محموله‌ی تیوپنتال (Thiopental) در قالب ۵ هزار شیشه کوچک دارویی آماده‌ی ارسال به ایران شده بود. این ماده‌ی دارویی مشمول بخشنامه "مقابله با شکنجه" در آلمان می‌شود و فروش آن به کشورهای خارجی به مجوز ویژه‌ی اداره‌ی فدرال آلمان در امور اقتصاد و کنترل صادرات نیاز دارد. این مجوز برای محموله‌ی مورد نظر صادر نشده بوده است.
بخشنامه‌ی مقابله با شکنجه در آلمان صادرات کالاهایی را ممنوع یا مشروط به صدور مجوزهای ویژه می‌کند که برای اجرای حکم اعدام، شکنجه یا دیگر صورت‌های رفتار یا مجازات غیرانسانی، تحقیرآمیز یا وحشیانه مورد استفاده قرار می‌گیرند.
تیوپنتال چیست؟
داروی حقیقت‌گویی یا "سرم اعتراف‌گیری" به ماده مخدری اطلاق می‌شود که به منظور گرفتن اطلاعات از فردی به کار گرفته می‌شود که حاضر به اعتراف بدان نیست. گمان می‌رود که سرویس‌های مخفی و اطلاعاتی یکی از استفاده‌کنندگان از این دارو باشند. در آلمان و اتریش کاربرد این ماده در بازجویی ممنوع است.
از جمله تأثیرات تیوپنتال این است که به محض تزریق این سرم، فرد به طور معمول بسیار اهل گفت‌وگو و مراوده می‌شود و بدون تأمل افکارش را بیان می‌کند. این ماده در واقع توان داوری و قدرت تمرکز فرد قربانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و کارشناس بازجویی را قادر می‌کند تا فرد قربانی را به سوی اعتراف در زمینه‌ی اطلاعات مطلوب بازجو هدایت کند.
یک برداشت گمراه‌کننده‌ی رایج این است که کاربرد "سرم حقیقت‌گویی" به طور خودکار قربانی را به سمت بیان حقیقت هدایت می‌کند. در حالی که فردی که تحت تأثیر این ماده‌ی مخدر قرار گرفته، قادر است همچون قبل دروغ بگوید، ولی نسبت به تلقین‌هایی که به او می‌شود آسیب‌پذیرتر است.
از تیوپنتال برای آماده‌کردن محکومان به اعدام با تزریق سم نیز استفاده می‌شود