۱۳۸۹ دی ۱۵, چهارشنبه

جوانترین پسر شاه ایران خودکشی کرد - درج در روزنامه دانمارک

Prins Alireza Pahlavi, den yngste søn til den tidligere shah af Iran, har begået selvmord i sit hjem i Boston i USA, siger hans ældre bror. Det med stor sorg, at vi må meddele vores landsmænd, at prins Alireza Pahlavi er død, skriver den ældre bror på sin hjemmeside. Den 44-årige Alireza Pahlavi tog sit eget liv hjemme i Boston og “kastede sin familie og venner ud i stor sorg”, skriver storebroren.
Reza Pahlavi fortæller, at lillebroren i årevis har kæmpet med at komme over en depression, som var forårsaget af Iran sørgelige skæbne og tabet af faderen, shahen Mohammad Reza Pahlavi, og lillesøsteren Leila. Politiet i Boston undersøger et formodet selvmord, som skete omkring klokken 14.00 lokal tid. Medier i Boston rapporterer, at Alireza Pahlavi skød sig selv i sin lejlighed i byens South End-kvarter.Shahen af Iran blev fjernet fra magten i 1979 i den iranske revolution, der bragte det præstestyre, som i dag styrer landet, til toppen af magtens tinder. Mohammad Reza Pahlavi døde i 1980 i Egypten.
Leila Pahlavi døde i 2001 på et hotelværelse i London af en overdosis.
Alireza Pahlavi boede og gik i skole i Iran indtil 1979. Samme år flyttede han til USA, hvor han senere tog forskellige uddannelser på blandt andet Princeton University og Columbia University

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر