۱۳۸۷ شهریور ۴, دوشنبه

فردا تو ایران گوجه فرنگی میشه 3000تومان.


با گوجه فرنگي به جنگ بيماري ها برويد

محققان آمريكايي با ابداع روش جديدي كه مبتني بر حرارت دادن گوجه فرنگي است معتقدند مي توان به جنگ بيماري ها رفت.
به گزارش دانمارک نیوز محققان دانشگاه اوهايو روشي جديد براي افزايش قدرت مبارزه با بيماريها توسط گوجه فرنگي كشف كرده اند و اين روش چيزي نيست جز افزايش حرارت و گرما و اضافه كردن چربي در فرآيند توليد سس گوجه فرنگي.
به گفته آنها، گوجه فرنگي منبعي غني از آنتي اكسيدان ليكوپن مي باشد كه خود اين ماده پيگماني طبيعي براي پيشگيري از سرطان و ساير بيماريهاي مزمن است.
ساختار استاندارد ليكوپن در گو جه فرنگي ، به صورت خطي است كه ممكن است مانع جذب آن توسط ديواره روده و ورود آن به جريان خون شود. در حالي كه اغلب مولكولهاي ليكوپن موجود در گردش خون انسان ساختاري خميده دارد. اين حقيقت ثابت مي كند كه اگر چه در بعضي موارد بدن بتواند ساختار خطي ليكوپن را تغيير دهد ولي در هر حال فرم خميده آن قابليت جذب بهتري دارد.
براي ايجاد اين تغيير محققان در فرآيند توليد سس گوجه فرنگي ، مقدار حرارت و گرما را افزايش داده و همچنين چربي اضافه مي كنند. در يك آزمايش كلينيكي ثابت شد كه مقدار ليكوپن موجود در خون بعد از خوردن اين نوع سس ، 55% بيشتر از خوردن سس گوجه فرنگي با طبخ عادي است.
هميشه غذاهاي پردازش شده به خاطر تهي شدن از مواد مغذي و خاصيت گياهي ، تغيير رنگ و مزه طبيعي مورد انتقاد بوده است ، اما اين بار موردي كشف شده است كه نشان مي دهد پردازش قوي تر روي غذا ، باعث افزايش جذب ليكوپن مي گردد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر