۱۳۸۸ آذر ۱۸, چهارشنبه

قارچ خاصيت ضدسرطاني دارد


قارچ كه يك ماده غذايي معمول در رژيم غذايي مردم چين و ژاپن است ، مي‌تواند از بروز سرطان‌ هاي مثانه و پروستات پيشگيري كند و حتي در بهبود آنها نيز موثر است.دانشمندان دپارتمان اورولوژي در كالج پزشكي نيويورك در مطالعات جديد خود دريافته‌اند كه قارچ مي‌تواند تومورهاي سرطاني را تا بيش از 75 درصد تحليل ببرد و حتي مي‌توان از آن به عنوان ماده جديد دروني براي معالجه اين سرطان‌ها استفاده كرد.محققان اين دپارتمان خاطرنشان كردند كه مصرف اين قارچ‌ها كه خواص دارويي و ضد سرطاني دارند ، مي‌تواند كيفيت زندگي بيماران مبتلا به سرطان را بهبود بخشد.براساس اين گزارش، پژوهشگران مي‌گويند: اهميت استفاده از اين ماده خوراكي به اين خاطر است كه نه تنها به درمان كمك مي‌كند بلكه با كاهش دوز داروهاي معمولي و شيميايي براي مبتلايان به سرطان شرايط زندگي بهتري را فراهم مي‌سازد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر