۱۳۸۸ تیر ۱۲, جمعه

کاریکاتور جالب: پرزیدنت محمود، پینوکیو و علی خامنه ای

کار به اینجا رسید


EU skal drøfte Iran-sanktioner02. jul Ifølge det britiske udenrigsministerium blev ni lokale, iranske medarbejdere fra den britiske ambassade i Teheran anholdt af iransk politi i sidste uge. Fem af dem blev frigivet i mandags. Ifølge iransk tv blev yderligere fire løsladt i går, men det er hverken be- eller afkræftet af de britiske myndigheder.
Diplomatiske sanktionerEU-landene skal i dag diskutere om man vil trække sine diplomater hjem fra Iran i protest mod fængslingerne.Iran og EU har været på kollisionskurs siden det iranske præsidentvalg d. 12. juni.En række lande, med Storbritannien i spidsen, har kritiseret valget af den siddende præsident Ahmedinejhad og påstår, at der er blevet fusket med valgresultatet. Det iranske styre fastholder, at alt er gået ordentligt til, og at det internationale samfund skal blande sig uden om.
ForsigtighedDet er dog usikkert om EU-landene kan komme til enighed på spørgsmålet. Flere lande har udtrykt bekymring om, at et yderligere isolering af Iran kan få styret til at slå endnu hårdere ned på de folkelige protester i landet.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر