۱۳۸۷ دی ۶, جمعه

De kendte og deres farlige fans

Den fanatiske fan og stalker Paula Goodspeen tog sit eget liv foranb Paula Abduls hus. Det er Paul Abdul til venstre og Goodspeen til højre.
Både Uma Thurman og Jennifer Garner er truet på livet af gale fans. Begge de smukke skuespillere har trods deres succeser vanvittige 'fans', der jagter dem. Men skulle ellers tro at de to kvinder havde lært lidt om at forsvare sig selv fra deres roller i henholdsvis 'Kill Bill' og 'Alias'.
Så galt kan det gå. Den mentalt syge Mark Chapman (tv.) havde tiltagende svært ved at trække grænsen imellem sin egen personlighedog John Lennons. Han var skuffet over den forhenværende Beatle. Han fulgte efter ham, snakkede med den altid flinke musiklegende og fik sågar det nyeste album signeret. 8. december 1980, klokken 22.47 skød og dræbte Mark Chapmann John Lennon. Mark Chapmann sidder stadig i det frygtede Attica fængsel.
Den 32-årige stalker Dawnette (tv.) var så forelsket i Catherines mand Michael Douglas, at hun truede med at dræbe den walisiske skuespillerinde. - Jeg vil skære digi småstykker og fodre dig til mine hunde, skrev den gale fan. Catherine Zeta Jones var tæt på et nervesammenbrud og den gale fan blev fængslet.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر