۱۳۸۷ دی ۹, دوشنبه

پيراهن مشهور لورا بوش در ضيافت شام خوشامدگويي به خانواده رئيس جمهور جديد امريکا


پيراهن مشهور لورا بوش در ضيافت شام خوشامدگويي به خانواده رئيس جمهور جديد امريکا در سال 2001، تنها يکي از ده ها لباس زيبا و خيره کننده به نمايش گذاشته شده در موزه تاريخ امريکا در واشنگتن است. استقبال کم سابقه از نمايشگاهي که لباس هاي بانوان اول امريکا را در دهه هاي گذشته به نمايش گذاشته، نشان از شدت علاقه و کنجکاوي شهروندان ايالات متحده در مورد پوشش خانم هاي کاخ سفيد دارد.
با عوض شدن رئيس جمهور، مد هم تغيير مي کند و اين دگرديسي را مي توان از لباس هاي متنوع از پيراهن نقاشي شده با دست مارتا واشنگتن در سال 1780 تا لباس ابريشمين ژاکلين کندي در 1961 به خوبي مشاهده کرد. زينت آلات و لباس هايي که خانم کندي از آنها استفاده مي کرد آنقدر خاص و منحصر به فرد بودند که هنوز هم از وي به عنوان يک الگو استفاده مي شود.
و اکنون بسياري بر اين باورند که ميشل اوباما همسر رئيس جمهور منتخب امريکا نيز مي تواند چنين نقشي را برعهده بگيرد و توفاني مشابه را در دنياي مد برپا کند.
مري که مسافت زيادي را براي تماشاي موزه آمده در اين باره مي گويد؛ «مي دانم که او مي تواند خوش پوشي را به کاخ سفيد برگرداند، درست مثل کاري که ژاکلين کندي در دهه 60 انجام داد.» مجله «ومنز ورديلي» هم که يکي از معتبرترين مجلات مد کشور است عقيده دارد خانم اوباما همان شخص منحصر به فردي است که مي تواند در دنياي مد سياستمداران پيشرو باشد؛ «ميشل اوباما سبک و سليقه مخصوص به خود را دارد که در عين حال بسيار هم قوي و تحسين برانگيز است، آنقدر که مي توان او را هم رديف آنجلينا جولي قرار داد. صنعت مد امريکا شاهد ظهور پديده منحصر به فرد ديگري از ميان دموکرات ها است؛ اتفاقي که سال ها قبل در 1961 در خيابان پنسيلوانيا رخ داد.»
اولين حضور رسمي و مهم خانم اوباما در ضيافت شام خوشامدگويي رئيس جمهوري، روز 20 ژانويه خواهد بود.
هنوز معلوم نيست او چه پيراهني بر تن مي کند اما سماجت بيش از حد رسانه ها مشخص کرده جمعي از طراحان زبده از جمله اسکار ده لارنتا، کريستين لاکروايکس، مارک ژاکوب، ديان فن فورستنبرگ و تامي هيلفاير طرح هايشان را ارائه کرده اند.
بعضي از اين طرح ها کاملاً کلاسيک هستند به عنوان مثال پيراهن سفيد دنباله دار ديان فن فورستنبرگ يا لباس شب آبي براق مايکل کورس در اين رده هستند. برخي ديگر از ايده ها جذاب تر و خيره کننده تر هستند. مثلاً تبسي جانسون با الهام از پرچم ايالات متحده پيراهني قرمز، سفيد و آبي طراحي کرده يا کلاه قرمزرنگي که کريستين لاکروايکس پيشنهاد داده جالب توجه بوده اند.
ماريا کورنجو که وظيفه طراحي لباس هاي ميشل اوباما را در طول رقابت هاي انتخاباتي بر عهده داشت، معتقد است او بايد حتماً لباس متفاوتي بر تن کند؛ «به نظرم لباس او بايد طوري باشد که حتماً جلب توجه کند. اگر به تصاوير 20 سال گذشته نگاه کنيد متوجه مي شويد که تمام آن لباس ها براي زمان حال نيز مناسب هستند بنابراين او به چيزي نياز دارد که محدود به زمان نباشد.»
خانم اوباما هم اکنون به يکي از ستون هاي دنياي مد امريکا بدل شده است. يکي از پيراهن هاي مارک H&M او که در جريان رقابت هاي انتخاباتي بر تن کرده بود، هنگام حراج چنان جنجالي بين متقاضيان برپا کرد که مراسم به هم خورد. ژاکت پشمي زرد و بلوزي هم که در برنامه «تونايت شو» جي لنو پوشيده بود، در eBay با قيمت خوبي به فروش رسيد. هر چند بانوي اول آينده امريکا هنوز براي آن مهماني مهم مردد و دودل است، اما آقاي رئيس جمهور که او هم به خوش پوشي شهرت دارد، از حالا تصميم اش را گرفته؛ يک تاکسيدو کلاسيک و خوش دوخت طراحي شده توسط هارت شامنز مارکس انتخاب خوبي به نظر مي رسد. در هر صورت بيستم ژانويه متعلق به اين زوج سياهپوست و خوش پوش است تا علاوه بر کاخ سفيد، عکس روي جلد مجلات مد را نيز از آن خود کنند.
آيا مي توان از حالا لقب «شيک پوش ترين بانوي کاخ سفيد» را براي ميشل اوباما کنار گذاشت؟

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر