۱۳۸۷ آذر ۲۲, جمعه

خرمالو، فشار خون را كاهش مي‌دهد

اگر دچار چربي و فشارخون بالا هستيد از خوردن خرمالو غافل نشويد.
اين ميوه پاييزي با طعم گسش حاوي مقادير قابل توجهي پتاسيم و منيزيم است كه به کاهش چربي و فشار خون كمك مي‌كند.
از سويي ديگر وجود مقدار زيادي فيبر، آنتي‌اکسيدانت و ويتامين C،‌ خرمالو را در فهرست ميوه‌هاي ضد سرطان جاي داده است.
اين در حالي است كه هر ۱۰۰ گرم خرمالو، ۸۰ کيلو کالري انرژي،‌ ۱۹ گرم قند و ۷۹ گرم آب دارد.
هرچند برخي از افراد هنگام خوردن خرمالو پوست آن را جدا مي‌كنند، كارشناسان توصيه مي‌كنند كه اين ميوه به همراه پوستش مصرف شود زيرا بسياري از خواص خرمالو در پوست آن است. البته بيماران ديابتي بايد در مورد مصرف خرمالو با پزشك خود مشورت كنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر