۱۳۸۷ آبان ۲۳, پنجشنبه

با وجود اينكه خيار در فهرست ميوه‌هاي پرخاصيت با ارزش غذايي بالا طبقه‌بندي نمي‌شود اما



با وجود اينكه خيار در فهرست ميوه‌هاي پرخاصيت با ارزش غذايي بالا طبقه‌بندي نمي‌شود اما نمي‌توان وجود مقاديري از ويتامين و مواد معدني را در آن ناديده گرفت.
خيار حاوي مقدار كمي فيبر، املاح و ويتامين به ويژه ويتامينC است. يك فنجان متوسط خيار برش خورده، حدود ۶ درصد از نياز روزانه به ويتامين C را تامين مي‌كند.
اما مهم‌ترين خاصيت خيار كه در روز‌هاي گرم تابستان مورد توجه قرار مي‌گيرد، خاصيت خنكي آن است. خوردن خيار احساس طراوت و شادابي در فرد ايجاد كرده و به ميزان قابل توجهي تشنگي و گرمازدگي را رفع مي كند.
گفتني است كه ۹۵ درصد خيار از آب تشكيل شده است و خوردن يك فنجان خيار ورقه شده با نوشيدن يك ليوان آب برابري مي‌كند.
اين در حالي است كه پوست سبز خيار نيز مقادير قابل توجهي فيبر، پتاسيم و منيزيم دارد و خوردن خيار همراه با پوست، البته در صورتي كه به خوبي شسته شده باشد، توصيه مي‌شود.
از سوي ديگر برخي پزشكان بر اين باورند كه خيار به كاهش فشار خون كمك مي‌كند و از اين رو مصرف آن براي افرادي كه دچار پرفشاري خون هستند توصيه مي‌شود. همچنين خيار به درمان حساسيت‌هاي پوستي و آفتاب‌‌سوختگي كمك مي كند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر