۱۳۸۷ شهریور ۲۳, شنبه

فقط مواظب سیر میرزاقاسمی باش چون خارجی ها از بوی سیر در غذا زیاد خوششان نمی اید




مبتكر پيتزاي ايراني قورمه سبزي : مي‌خواهم پيتزاي ايراني را جهاني ‌كنم


مبتكر پيتزاي ايراني گفت: قصد دارم پيتزاي ايراني را جهاني و با اين غذا فرهنگ ايراني را به مردم جهان معرفي كنم. حسين اربابي در گفت‌وگو با خبرنگارگفت: نخستين پيتزاي ايراني كه درست كردم پيتزاي قورمه‌سبزي بود كه سال گذشته در نمايشگاه پيتزاي ايتاليا آن را معرفي كردم و در اين مسابقات موفق به كسب دو ديپلم افتخار شدم. وي ادامه داد: تاكنون 10 نوع پيتزاي ايراني را از جمله پيتزاي قيمه، ميرزا قاسمي، زعفران با زرشك و كله پاچه را ازمايش كردم و پيتزاي زعفران در بهار سال جاري در نمايشگاه پيتزاي آمريكا معرفي كردم كه مورد استقبال افراد مختلف قرار گرفت. اربابي اظهار داشت: در نمايشگاه بعدي كه در ايتاليا برگزار مي‌شود پيتزاي ميرزاقاسمي را معرفي خواهم كرد و در نمايشگاه پيتزاي مسكو و فرانسه نيز دو پيتزاي ايراني ديگر را معرفي مي‌كنم. وي افزود: نام اين پيتزا را برك (Borak) گذاشته‌ام و اين نام از نام يك نان محلي استان سيستان و بلوچستان گرفته شده است. مبتكر پيتزاي ايراني خاطرنشان كرد: هدف از پخت پيتزاي ايراني، مخلوط كردن دو فرهنگ و دو سنت بوده است و زماني كه در نمايشگاه‌هاي مختلف با نام ايران شركت مي‌كنم احساس غرور مي‌كنم. وي افزود: قصد دارم اين نوع پيتزا را جهاني كنم وبا اين كار فرهنگ ايراني را به مردم جهان معرفي خواهم كرد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر