محققان با آزمایش بر روی موشها دریافتند که مواد درون هسته انگور از ته نشین شدن پروتئین عامل آلزایمر جلوگیری کرده و می تواند در درمان و کنترل این بیماری نقشی موثر را ایفا کند. به گزارش دانمارك نيوز :بر اساس مطالعات جدید، هسته میوه انگور سرشار از ترکیباتی است که قادر به کاهش میزان فرسایش مغزی در دوران پیری خواهد شد.
متخصصان دانشگاه فلیندر در استرالیا، با آزمایش بر روی موشها دریافتند موشهایی که به مدت 6 ماه از هسته انگور تغذیه کرده اند، نسبت به موشهایی که از غذاهای عادی خود استفاده می کنند، دارای عملکرد شناختی بهتری هستند. به همین دلیل محققان بر این باورند که این دانه ها می توانند به عنوان درمانی ارزان قیمت برای کنترل بیماریهایی نظیر آلزایمر مورد استفاده قرار گیرند.
به گفته محققان عصاره این دانه ها می توان از ته نشین شدن پروتئینهای آمیلوئد، عامل اصلی بروز آلزایمر، در مغز جلوگیری کند. همچنین آزمایشها نشان می دهد که عصاره این دانه ها در کاهش 50 درصد از تاثیر بیماری جنون بر سلول های مغز نقش موثری دارد
متخصصان دانشگاه فلیندر در استرالیا، با آزمایش بر روی موشها دریافتند موشهایی که به مدت 6 ماه از هسته انگور تغذیه کرده اند، نسبت به موشهایی که از غذاهای عادی خود استفاده می کنند، دارای عملکرد شناختی بهتری هستند. به همین دلیل محققان بر این باورند که این دانه ها می توانند به عنوان درمانی ارزان قیمت برای کنترل بیماریهایی نظیر آلزایمر مورد استفاده قرار گیرند.
به گفته محققان عصاره این دانه ها می توان از ته نشین شدن پروتئینهای آمیلوئد، عامل اصلی بروز آلزایمر، در مغز جلوگیری کند. همچنین آزمایشها نشان می دهد که عصاره این دانه ها در کاهش 50 درصد از تاثیر بیماری جنون بر سلول های مغز نقش موثری دارد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر