ستاد تبلیغاتی احمدی نژاد حمله انتخاباتی را آغاز کرد
۱۳۸۸ خرداد ۷, پنجشنبه
محققان دانشگاه كپنهاگ در دانمارك با انجام يك پژوهش جديد دريافتهاند

نتايج يك پژوهش
پسرها بيشتر از دخترها شيريني ميخورند
دانمارك نيوز: نتايج يك پژوهش جديد نشان داد، پسرها بيشتر از دخترها جذب خوردنيها و تنقلات شيرين ميشوند.
به گزارش دانمارك نيوز، محققان دانشگاه كپنهاگ در دانمارك با انجام يك پژوهش جديد دريافتهاند كه هرچند دخترها مزه را قويتر از پسرها حس ميكنند، اما پسرها گرايش بيشتري به خوردن مزه شيرين دارند.به گفته اين محققان؛ به طور متوسط پسرها بايد مواد خوراكي را با 10 درصد ترشي بيشتر و 20 درصد شيريني بيشتر مصرف كنند تا بتوانند طعم ترش و شيرين آنها را به خوبي احساس كنند.براساس اين تحقيق، پسرها برخلاف دخترها مزههاي تند و غليظ را دوست دارند در حالي كه دخترها اغلب طعم و مزههاي ملايم را در مواد خوراكي ترجيح ميدهند.اين محققان درواقع يافتههاي خود براساس تجزيه و تحليل آزمايش توان چشايي در 9000 كودك دانشآموز را به دست آوردهاند.آنها به اين محصلان كيتهاي تست مزه دادند و درباره عادات غذاييشان سوالاتي از آنها پرسيدند.محققان با شگفتي دريافتند كه 30 درصد از شركتكنندگان ترجيح ميدادند نوشيدنيهاي بدون الكل و بدون شيريني مصرف كنند.بعلاوه آنها دريافتند كه مهمترين مرحله در تشخيص مزه بين سنين 13 تا 14 سالگي است. در اين سن كودكان نسبت به ترشي بسيار حساس ميشوند و علاقه شديد به شيريني نمايان ميشود.
پسرها بيشتر از دخترها شيريني ميخورند
دانمارك نيوز: نتايج يك پژوهش جديد نشان داد، پسرها بيشتر از دخترها جذب خوردنيها و تنقلات شيرين ميشوند.
به گزارش دانمارك نيوز، محققان دانشگاه كپنهاگ در دانمارك با انجام يك پژوهش جديد دريافتهاند كه هرچند دخترها مزه را قويتر از پسرها حس ميكنند، اما پسرها گرايش بيشتري به خوردن مزه شيرين دارند.به گفته اين محققان؛ به طور متوسط پسرها بايد مواد خوراكي را با 10 درصد ترشي بيشتر و 20 درصد شيريني بيشتر مصرف كنند تا بتوانند طعم ترش و شيرين آنها را به خوبي احساس كنند.براساس اين تحقيق، پسرها برخلاف دخترها مزههاي تند و غليظ را دوست دارند در حالي كه دخترها اغلب طعم و مزههاي ملايم را در مواد خوراكي ترجيح ميدهند.اين محققان درواقع يافتههاي خود براساس تجزيه و تحليل آزمايش توان چشايي در 9000 كودك دانشآموز را به دست آوردهاند.آنها به اين محصلان كيتهاي تست مزه دادند و درباره عادات غذاييشان سوالاتي از آنها پرسيدند.محققان با شگفتي دريافتند كه 30 درصد از شركتكنندگان ترجيح ميدادند نوشيدنيهاي بدون الكل و بدون شيريني مصرف كنند.بعلاوه آنها دريافتند كه مهمترين مرحله در تشخيص مزه بين سنين 13 تا 14 سالگي است. در اين سن كودكان نسبت به ترشي بسيار حساس ميشوند و علاقه شديد به شيريني نمايان ميشود.
اشتراک در:
پستها (Atom)