
هرچند تصور عمومي بر اين است كه مصرف لوبيا، معده را تحريك ميكند و موجب ايجاد نفخ ميشود اما متخصصان اين ماده غذايي را بسيار ارزشمند توصيف ميكنند.
متخصصان تغذيه ميگويند لوبيا قرمز حاوی مقدار زیادی فیبر قابل حل است.
اين در حالي است كه فیبر به حفظ سلامتی سیستم گوارشی کمک میکند و یک سیستم گوارشی سالم،خطر ابتلا به بيماريهايي مانند دیابت و سرطان روده را كاهش ميدهد. از سوي ديگر، فیبر قابل حل به پايين آمدن کلسترول و قند خون كمك ميكند.
لوبيا قرمز را ميتوان پس از پختن به انواع غذاها و سالادها اضافه كرد. اين در حالي است كه سالاد همراه با لوبيا قرمز ميتواند يك وعده غذايي سبك براي شام باشد.
متخصصان تغذيه ميگويند لوبيا قرمز حاوی مقدار زیادی فیبر قابل حل است.
اين در حالي است كه فیبر به حفظ سلامتی سیستم گوارشی کمک میکند و یک سیستم گوارشی سالم،خطر ابتلا به بيماريهايي مانند دیابت و سرطان روده را كاهش ميدهد. از سوي ديگر، فیبر قابل حل به پايين آمدن کلسترول و قند خون كمك ميكند.
لوبيا قرمز را ميتوان پس از پختن به انواع غذاها و سالادها اضافه كرد. اين در حالي است كه سالاد همراه با لوبيا قرمز ميتواند يك وعده غذايي سبك براي شام باشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر