
به گزارش دانمارك نيوز:پژوهشگران با تحلیل نتایج 8 تحقیق جداگانه در دانمارك ، دریافتند: افرادی كه در برنامه غذایی خود سیر و پیاز فراوان مصرف می كنند ، كمتر از دیگران در خطر ابتلا به انواع سرطان قرار دارند. این پژوهش نشان می دهد ، مردان و زنانی كه در هفته بیش از 7 وعده پیاز میخورند ، 50 درصد كمتر از كسانی كه پیاز نمیخورند، به سرطان روده بزرگ مبتلا می شوند. همچنین مصرف كنندگان سیر نیز 25 درصد كمتر از افرادی كه رژیم غذایی بدون سیر دارند ، به این نوع سرطان مبتلا میشوند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر